Financiële dienstverlening
P&L Administratie & Advies

Diensten

Administratie

Wat voor onderneming je ook hebt, een goede administratie is onontbeerlijk. Helaas haalt niet iedereen net zoveel plezier uit het bijhouden van de boekhouding als dat wij doen. Toch is dit een essentieel onderdeel van je bedrijf. Het tijdig doen van je aangiftes is zelfs wettelijk verplicht. Daarnaast wil je uiteraard inzicht hebben in je onderneming en hoe deze ervoor staat.

Wij, P&L Administratie & Advies, bieden je de mogelijkheid om de gehele administratie aan ons uit te besteden. Wij bieden verschillende pakketten aan, altijd aangepast aan je persoonlijke voorkeuren. Zo zijn we freelance in te zetten en kunnen we indien gewenst de administratie op locatie verzorgen!

Een aantal mogelijkheden:

  • Zelf factureren en betalingen doen, maar geen administratieve boekingen;
  • Alles zelfstandig uitvoeren en alleen controle en aangiftes door ons;
  • Niets zelfstandig uitvoeren en alles uitbesteden aan ons.

Uiteraard verzorgen we bij elke mogelijkheid de jaarcijfers voor uw bedrijf en krijgt u een door ons opgemaakte jaarrekening.

Benieuwd naar welke mogelijkheden wij voor jou zien? Of heb je zelf al mogelijkheden gezien? Neem contact met ons op, de koffie staat klaar!

Freelance – interim boekhouder

Behoefte aan onze kennis? Dan zijn we voor jullie beschikbaar, geef maar een belletje! Met name voor wat grotere of snel groeiende bedrijven waarbij het overzicht over de administratie wordt verloren, is onze freelance dienst een perfecte oplossing. In plaats van zelf boeken of een inboekkracht van je accountant, huur je zelf een ervaren boekhouder/controller in. Tevens fungeert deze als sparringpartner die je ook veel werk uit handen kan nemen. Betrouwbaar met kennis en dit tegen een betaalbaar tarief!

Belastingadvies

Belastingadvies in de regio Veghel? Wij zijn Lindy en Pieter van den Hurk en staan graag voor u klaar om dit te verzorgen. Bij ons administratiekantoor in Veghel, gemeente Meierijstad, staat de deur voor jullie open. We maken graag een praatje over bijvoorbeeld welke aftrekposten van toepassing zijn op je inkomstenbelasting.

Financieel advies

Financieel advies nodig over gevraagde liquiditeitsprognoses of tussentijdse cijfers door de bank? In een moeilijke financiële periode willen banken, maar ook leveranciers en klanten, graag weten wat de toekomst je bedrijf gaat brengen. Wij kunnen je hier als financieel adviseurs bij helpen!

Maar ook als het goed gaat met je bedrijf kunnen we je bijstaan met financieel advies. Vragen over bijvoorbeeld investeringen, want verdienen die zichzelf wel terug? En is die nieuwe bedrijfsauto wel te betalen of is sparen beter? Wij beantwoorden deze graag!

Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor overige financiële, administratieve en belastingtechnische vragen. Zie ons als een huisarts met veel kennis en ervaring. Meestal kunnen we direct helpen en financieel advies geven, maar af en toe hebben we een specialist nodig. Ook dan schakelen we snel met een specialist. Wij kunnen dit begeleiden en voorbereiden, zodat de kosten zo laag mogelijk blijven.